Få MitID app på ny telefon/tablet

Når du får ny telefon eller tablet, kan du ikke kopiere MitID appen over fra din gamle telefon eller tablet. Du skal aktivere en ny MitID app på din nye telefon eller tablet.

Få ny MitID app med aktiveringskode

Du kan aktivere MitID app ved at indtaste en aktiveringskode, sammen med dit bruger-ID i den nye app. Du får en aktiveringskode ved at logge på din profil på MitID.dk, (fx hvis du stadig har din gamle telefon med MitID appen på), eller ved at møde op hos Borgerservice.
Få aktiveringskode til MitID app

Få ny MitID app med pas

Du kan også aktivere MitID app ved at scanne dit pas i den nye app.
Få MitID app med pas