Genaktivér dit MitID identifikationsmiddel

Din MitID app, adgangskode, kodeviser og kodeoplæser kan genaktiveres skulle de blive spærret midlertidigt.

Skulle det ske at din MitID app, adgangskode, kodeviser eller din kodeoplæser bliver midlertidigt spærret, kan du få dem genaktiveret.

Læs hvordan du får en aktiveringskode.

Genaktiver dit MitiD identifikationsmiddel

Du kan genaktivere dit identifikationsmiddel, hvis PIN-koden til dit MitID app, din adgangskode, din kodeviser eller din kodeoplæser bliver midlertidigt spærret.

At genaktivere dit MitID identifikationsmiddel kræver enten en midlertidig PIN-kode eller en aktiveringskode.

Læs hvordan du får en midlertidig PIN-kode eller en aktiveringskode.

Genaktivering af adgangskode

Når du har fået en aktiveringskode, kan du genaktivere din adgangskode.

Læs hvordan du genaktiverer din adgangskode

Genaktivering af kodeviser eller kodeoplæser

Når du har fået en aktiveringskode, kan du genaktivere din kodeviser eller kodeoplæser.

Læs hvordan du genaktiverer din kodeviser eller kodeoplæser

Genaktivering af MitID app

Når du har fået en midlertidig PIN-kode til din MitID app, kan du genaktivere din MitID app.

Læs hvordan du genaktiver din MitID app.